ALLMÄNNA VILLKOR

Allmänna villkor
Vintage Plantations Chocolates
tillämpar såväl Konsumentköpslagen som Distansavtalslagen. För att genomföra en beställning måste kund vara myndig, 18år, eller ha målsmans medgivande. Med kund avses en fysisk person.

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms (12% moms). I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor: Endast förskottsbetalning för privatkunder. Vi accepterar Visa, Mastercard och American Express. Kortbetalningen sker via Stripe. en av världens ledande leverantörer av betaltjänster via Internet. Stripe garanterar en snabb och säker betalning som sker över en säker och krypterad anslutning, en så kallad SSL-säkrad anslutning.    Läs mer om Stripes säkerhet här https://stripe.com/docs/security

Fri frakt på alla beställningar oavsett storlek på order.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.  Varan ska återlämnas i ursprungligt skick.

Privat Policy

Vi hanterar alla personuppgifter enligt GDPR (EUs allmänna dataskyddsförordning). I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina ifyllda uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Vi lagrar dina uppgifter i 18 månader efter senaste köp. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Det är du som äger dina privata uppgifter och du har rätt att begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Vi säljer inte vidare eller sprider din personliga information till tredje part, utan använder dessa uppgifter bara för att fullfölja vårt avtal gentemot dig.

Leveranser

Vårt mål är att skicka din order så snabbt som möjligt. Vanligtvis 1-2 arbetsdagar efter lagd order.

Returer

Returer sker på din egna bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog meddelandet om att du ångrat dig.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.